€ 550.000

Μονοκατοικία, 252 τ.μ.


Αγγελοχώρι

Θεσσαλονίκη - Ανατολικά Προάστια, Αγγελοχώρι

Κωδ: 13505 - Αγγελοχώρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 252 τ.μ. 3 επιπέδων. Αποτελείται από 5 Υπνοδωμάτια, Σαλοκουζίνα, 3 Μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1989 και διαθέτει θέρμανση Ατομική - Πετρέλαιο, Απεριόριστη Θέα, Κουφώματα Αλουμινίου, Πόρτα Θωρακισμένη, Πάρκινγκ, Αποθήκη 20 τ.μ., Κήπο, Τζάκι, Ηλ. Συσκευές, Διπλά τζάμια, Σκαλιά εισόδου, Σοφίτα, Μπαλκόνια 30 τ.μ. - Τιμή: 550.000 € (Κωδικός γραφείου Π-3610)

Στο οικόπεδο υπάρχει επιπλέον χώρος 50 τμ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δεύτερη κατοικία και κλειστό γκαράζ,υπάρχουν 67 δένδρα (ελιές)το υπόλοιπο οικόπεδο είναι γκαζόν,έχει γεώτρηση,το οικόπεδο είναι ακριβώς στην μύτη του αγγελοχωρίου δεν κλείνει και έχει απεριόριστη θέα θάλασσα

Απόσταση από θάλασσα: 300 μέτρα.
Απόσταση από αεροδρόμιο: 8 χιλιόμετρα.
Απόσταση από πόλη: 18 χιλιόμετρα.
Απόσταση από χωριό: 1 χιλιόμετρα.

Επισκεφθείτε την προσωπική ιστοσελίδα του γραφείου μας www.home-life.gr , από τα εκατοντάδες ακίνητα που διαχειρίζεται το γραφείο μας, οι επενδυτικές ευκαιρίες, η διαθεσιμότητα και η ποικιλία των ακινήτων μας ,θα καλύψουν με βεβαιότητα τις ανάγκες σας.Περιοχές δραστηριότητας: Κέντρο-Φάληρο-Ιπποκράτειο - Θεαγένειο - Ανω Τούμπα- Κ.Τούμπα-Μπότσαρη-Ανάληψη-Μαρτίου-Βούλγαρη-Χαριλάου-Πυλαία-Κηφισιά-Καλαμαριά.   με καθημερινές ανανεώσεις και επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:  - 2310.86.86.40 – 6977.43.33.43 - Ώρες λειτουργίας γραφείου: Καθημερινά 9.30-20.00 και Σάββατο μόνο κατόπιν ραντεβού - Homelife real estate Ηλέκτρα Γιαννάκη (Κων/πόλεως 120, Θεσσαλονίκη) Ολα τα ακίνητα μας υπάρχουν και στην σελίδα μας στο facebook-homelife realestate--Με την εκδήλωση ενδιαφέροντος εύρεσης-υπόδειξης ακινήτου, είναι απαραίτητο να μας δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο- τηλέφωνο επικοινωνίας). Κατά την υπόδειξη είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας, και θα παραλαμβάνετε την εντολή υπόδειξης με τα στοιχεία του ακινήτου.


Επιπλέον

Συγκοινωνία: Αστικό Λεωφορείο
Πάρκινγκ: Κλειστό
Αποθήκη: 20 τ.μ
Κήπος: Ιδιωτικός
Τζάκι
Θέα: Απεριόριστη
Κουφώματα: Αλουμινίου
Πατώματα: Μάρμαρο
Πόρτα: Θωρακισμένη
Ηλ. Συσκευές
Ντουλάπα: Απλή
Ανοιχτωσιά
Φωτεινό
Βαμμένο
Σκαλιά εισόδου
Ενεργειακή Κλάση: Β
Πανοραμικό
Παραλιακό

Video

Παρόμοια Ακίνητα