Ποιοι είμαστε

Το κτηματομεσιτικό γραφείο 《 HomeLife 》 βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως αρ. 120 και δραστηριοποιείται στις περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης (ειδικότερα: Θεαγένειο, Ανω Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Φάληρο, Ιπποκράτειο, Μπότσαρη, Ανάληψη, Μαρτίου, Βούλγαρη, Χαριλάου, Πυλαία, Κηφισιά, Καλαμαριά) ενώ το υποκατάστημα μας, στην οδό Εθνικής Αμύνης αρ. 14 (στη συμβολή με την οδό Ι.Τσιμισκή), κυρίως στο κέντρο πόλεως αλλα και τις ως άνω περιοχές.
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή κατά τις ώρες 09:30' - 20.00' και Σάββατο μόνο κατόπιν ραντεβού.
H σωστή και προσωπική μεσιτεία είναι βασικός άξονας του γραφείου μας, φιλοσοφία αδιαπραγμάτευτη κατά την εικοσαετή, πλέον, παρουσία μας στα μεσιτικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης. Η ανάθεση ακινήτων, η σωστή παρουσίαση καθώς και η ουσιαστική βοήθεια στην επίτευξη μιας συμφωνίας μετατρέπουν, επί της ουσίας, την διαδικασία της επίσκεψης στο γραφείο μας σε συμβουλή και στη συνέχεια συμβολή στην επίτευξη της επιθυμητής συμφωνίας.
Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε, μεταξύ άλλων:
- Μελέτη ανάπτυξης, ανάθεσης διαχείρισης και αξιοποίησης ακινήτων.
- Διαπραγμάτευση αντιπαροχών.
- Έκδοση στεγαστικών δανείων, τραπεζών και οργανισμών.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, στην περιοχή δράσης μας, δίνουν την δυνατότητα ακόμα και σε αρχάριους της αγοράς ακινήτων στην αντικειμενική αναζήτηση λύσης με γνώμονα τις πραγματικές τους ανάγκες και δυνατότητες, το ίδιο εύκολα με τους επαγγελματίες του χώρου που επιζητούν την εξειδικευμένη πρόταση.
Επισκεφθείτε τα γραφεία μας και εμείς θα σας φέρουμε ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο σας.